Back to All Events

Zin in zelfsturing

  • 4 Overstag Lelystad, FL, 8221 RG Netherlands (map)

Zelfsturing. Waarom heeft iedereen het daar over? Je hoeft BNR maar aan te zetten en je hoort weer iemand over Agile, zelfsturing, goeroes die dienen in plaats van de baas uit te hangen. Hoe zit dat nou? Is dit een hype? Wat heeft Scrum te maken met Agile? Waarom gaan grote bedrijven als ING in een klap radicaal over op Agile en Scrum.

Ok ok, een tipje van de sluier; een van onze deelnemers Norbert ging je voor, dit vond hij ervan...

Omdat wij al deze vragen goed begrijpen en ook nog menen een antwoord te weten, organiseren we speciaal voor jou (en speciaal voor alle andere 'jous' die dit bericht lezen) deze dag: Zin in zelfsturing.

Wij hebben zin in je komst!

Later Event: June 29
Workshop Agile & Scrum